Logo en adres

Onze werkwijze

Onze praktijk kenmerkt zich door een individuele begeleiding, behandeling en advies. De individuele klacht of aandoening van de patiënt staat bij ons voorop. Wij behandelen daarom één op één. Voor een reguliere zitting plannen wij 30 minuten. Uiteraard bent u vrij in de keuze van uw behandelaar. Deze zal u gedurende het gehele traject begeleiden.

Petra Hartwijk Wij willen een positieve bijdrage leveren aan gezond en goed bewegen, terugdringen van pijnklachten, ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Wij willen u helpen om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden.
Binnen de praktijk zijn verschillende fysiotherapeuten werkzaam, met verschillende specialisaties. Door een brede kennis hopen wij u altijd van uw klachten af te helpen.

Hetty Krijn

Door jarenlange ervaring en het regelmatig volgen van cursussen en bij- en nascholing zijn wij 'up-to-date'. Wij werken hierdoor evidence based, wat inhoudt dat het als medisch verantwoord handelen na wetenschappelijk onderbouwd onderzoek zal zijn.

Ons werkgebied is enorm breed. Hierbij enkele voorbeelden:

U kunt ervan uitgaan dat u in een prettige omgeving en sfeer wordt ontvangen. Tot ziens op de Sloterweg.